Szőrtelenítés, gyantázás (7 szalon kínálata), Veszprém

Szűkítés

7 szolgáltatás / 1. oldal

Gyantázás kifejezetten urak részére. Manapság az igényesen ápolt megjelenéshez elengedhetetlen. A gyantázás egy tartós szőrtelenítési eljárás, amivel akár hetekre megszabadúlhatunk a nemkívánatos szőrszálaktól. Gyantázás során a szőr eltávolítása gyökerestől történik. A gyantázási eljárás rendszeres ismétlésével a kezelt területen egyre ritkább és vékonyabb lesz a szőrzet. Válogass több száz budapesti és vidéki szalon ajánlatából és találd meg a számodra legmegfelelőbbet!

Hasonlítsd össze 2 szalon ajánlatait!
Ajánlatunk: Aura Kozmetika 900 Ft
900 Ft-tól
/ alkalom  
9 ajánlat

Hatékony, bizotnságos, fájdalommentes megoldás a nemkívánatos szőrszálak végleges eltüntetésére.

Hasonlítsd össze 2 szalon ajánlatait!
Ajánlatunk: Hartmann Gabi Kozmetika 1 000 Ft
1 000 Ft-tól
/ alkalom  
97 ajánlat

A gyantázás egy tartós szőrtelenítési eljárás, amivel akár hetekre megszabadúlhatunk a nemkívánatos szőrszálaktól. Gyantázás során a szőr eltávolítása gyökerestől történik. A gyantázási eljárás rendszeres ismétlésével a kezelt területen egyre ritkább és vékonyabb lesz a szőrzet. Válogass több száz budapesti és vidéki szalon arcgyanta, bajuszgyanta, szemöldökgyanta, állgyanta ajánlatából és találd meg a számodra legmegfelelőbbet!

Hasonlítsd össze 6 szalon ajánlatait!
Ajánlatunk: Hairvision fodrász szalon 400 Ft
400 Ft-tól
/ alkalom  
22 ajánlat

A gyantázás egy tartós szőrtelenítési eljárás, amivel akár hetekre megszabadúlhatunk a nemkívánatos szőrszálaktól. Gyantázás során a szőr eltávolítása gyökerestől történik. A gyantázási eljárás rendszeres ismétlésével a kezelt területen egyre ritkább és vékonyabb lesz a szőrzet. Válogass több száz budapesti és vidéki szalon kargyanta, hónaljgyanta, mellkasgyanta, hasgyanta, hátgyanta, vállgyanta ajánlatából és találd meg a számodra legmegfelelőbbet!

Hasonlítsd össze 6 szalon ajánlatait!
Ajánlatunk: Aura Kozmetika 400 Ft
400 Ft-tól
/ alkalom  
32 ajánlat

A gyantázás egy tartós szőrtelenítési eljárás, amivel akár hetekre megszabadúlhatunk a nemkívánatos szőrszálaktól. Gyantázás során a szőr eltávolítása gyökerestől történik. A gyantázási eljárás rendszeres ismétlésével a kezelt területen egyre ritkább és vékonyabb lesz a szőrzet. Válogass több száz budapesti és vidéki szalon intimgyanta, fazongyanta, bikinivonalgyanta ajánlatából és találd meg a számodra legmegfelelőbbet!

Hasonlítsd össze 6 szalon ajánlatait!
Ajánlatunk: Hairvision fodrász szalon 800 Ft
800 Ft-tól
/ alkalom  
15 ajánlat

A gyantázás egy tartós szőrtelenítési eljárás, amivel akár hetekre megszabadúlhatunk a nemkívánatos szőrszálaktól. Gyantázás során a szőr eltávolítása gyökerestől történik. A gyantázási eljárás rendszeres ismétlésével a kezelt területen egyre ritkább és vékonyabb lesz a szőrzet. Válogass több száz budapesti és vidéki szalon lábgyanta, lábszárgyanta, combgyanta ajánlatából és találd meg a számodra legmegfelelőbbet!

Hasonlítsd össze 5 szalon ajánlatait!
Ajánlatunk: Aloe Vera Szépségszalon 1 300 Ft
1 300 Ft-tól
/ alkalom  
13 ajánlat

A mézemulziós szőrtelenítés ritkítja és elgyengíti a szőrszálakat, hátráltatja a szőrnövekedést. Testmeleg anyag, így nem okoz kellemetlen égető érzést. Szőrtelenítés után a bőr bársonyos lesz. Érzékeny bőrtípus esetén sincs szőrtüszőgyulladás, bőrpír. A mézemulzió teljes tisztaságú biotermék, rózsavizet és levendulaolajat tartalmaz.

Hasonlítsd össze 1 szalon ajánlatait!
Ajánlatunk: Hartmann Gabi Kozmetika 900 Ft
900 Ft-tól
/ alkalom  
6 ajánlat
Oldalainkon a szalonok által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy a szolgáltatás igénybevétele előtt a szalon honlapján is tájékozódj.
Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.